Кадиев се трогна за Кирил Петков! Разнежването

Извини се за изблиците си в ефира

Кадиев се трогна за Кирил Петков! Разнежването | StandartNews.com

Александър Кадиев се извини в Instagram за грозните ругатни, които отправи към премиера Кирил Петков. Припомняме, че днешното издание на "Преди обед" бе прекъснато извънредно заради речта на министър-председателят към протестиращите. 

Докато на екран вървеше изказването на Петков, Кадиев явно не е знаел, че микрофонът му е все още включен и изпусна няколко обиди по адрес на премиера.

Ето какво написа Александър Кадиев в Instagram: 

"Искам да се извиня за емоционалния си и недопустим изблик в ефира на днешното издание на „Преди обед“.

Старая се да спазвам етичните норми и правила за поведение не само като знак на професионализъм, но преди всичко - на уважение към целия екип на предаването и телевизията, нашите гости и всички вас, нашите зрители. За съжаление, понякога в резултат на преумора, нетърпение и момент. невнимание, човек казва неща, които не мисли и за които съжалява.

Както знаете, по време на извънредното включване в „Преди обед“, докато изчаквахме да продължим - използвах нецензурни думи в ефир по повод прекъсването.

Поведението ми бе недопустимо и съжалявам за случилото се. bTV винаги е спазвал и налагал най-високи професионални стандарти и ще продължа да се придържам към тях.

В живота и в работата понякога се случват грешки – важното е да се поучим от тях. И аз ще го направя!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай