Събота,

Ива Стоянова: Нищо не може да ме изненада

От: Стандарт -
Ива Стоянова: Нищо не може да ме изненада
A
A
A

Чувствам се добре, нищо не може да ме изненада. Това е добре и за колегите, които знаят, че аз знам какво правят те. Това заяви Ива Стоянова, изпълнителен директор на "Нова Броудкастинг груп", която бе гост на Гала в предаването "На кафе". Ива Стоянова е минала по всички стъпала на журналистическата професия, познава работата и на репортерите, и на редакторите.

Тя разказа как е зарадвала водещите в сутрешния блок, когато предложила предаването да започва в 6,30 вместо в 6,20, защото знае колко са важни тези 10 минути.

"Това да си шеф не означава по-голямо самочувствие, а по-голяма отговорност. На всеки човек по различен начин му се случват нещата в живота, но това не го прави различен и не дава основание да е авторитарен", каза Стоянова.

"Благодаря на теб и на колегите, че запазихте оптимизма, защото не може да е само лошо. Вие бяхте хубавата емоция през тази година, казвахте на хората да си отворят очи за хубавото, колкото и да е лоша ситуацията в момента", добави шефката на Нова тв.

Според нея кампанията "Заедно" е била най-ценното нещо в работата на екипа през годината. "Събрахме от личните си пари, за да помогнем на семейства, пострадали от коронакризата. Към нас се върна доброто с писмото на една самотна майка. Тя ни ни писа, че децата й имат нужда от боб, леща и други основни храни, но и добави, че има дрешки за момиченца, които може да дари. Това е истинско "Предай нататък", доброто произведе добро", каза Ива Стоянова.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички