Ива Стоянова напуска Нова

Благодаря за доверието, оставям NOVA като абсолютен лидер на пазара, заяви госпожа Стоянова

Ива Стоянова напуска Нова | StandartNews.com

Управителят на Нова Броудкастинг Груп госпожа Ива Стоянова се оттегля от компанията заедно с братя Домусчиеви. Тя лично обяви днес новината, че напуска управлението на медията. Това става ден след съобщението на Комисията за защита на конкуренцията, че одобрява сделката за продажба на NOVA на United Group – водещ доставчик на телекомуникационни услуги в Югоизточна Европа.

ВИЖ ОЩЕ: Одобриха сделката за Нова телевизия

"Станах управител на Нова Броудкастинг Груп след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата. Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце", заяви Ива Стоянова

Господата Кирил Домусчиев и Георги Домусчиев, както и целият екип на Нова Броудкастинг Груп благодарят на госпожа Ива Стоянова за ползотворната и всеотдайна работа, и й пожелават успехи в бъдещи професионални начинания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай