Истина ли е? Обявиха Пепи Еврото за мъртъв

Новината идва от източници от ОАЕ

Истина ли е? Обявиха Пепи Еврото за мъртъв | StandartNews.com

Изненадваща новина за издирвана от Интерпол популярна личност.

Петър Петров, известен като Пепи Еврото, е мъртъв. Получил е масиран инфаркт в Обединените арабски емирства, твърди сайтът Frognews.bg, който се позовава на собствени източници от Дубай. Това е станало неотдавна, но прокуратурата у нас и съответните служби все още пазят в тайна тази информация.

Бившият шеф на Столичното следствие бе издирван и от Интерпол, заедно със сина му, който по мистериозен начин бе напуснал България, за да се озове с баща си в Дубай.

На 15 август Антикорупционният фонд, от който започна разследването за престъпната схема "Осемте джуджета", сигнализира, че прокуратурата е оттеглила европейската заповед за арест на главния заподозрян - именно Петьо Петров - Еврото. 

Фрог нюз научи от свои източници в Обединените арабски емирства, че Петьо Петров е живял там със сина си, след като напусна спешно и тайно България, когато започнаха разкритията за неговата роля в корупционната схема „Осемте джуджета“. Предполага се също, че с него е била и близка роднина на доскорошната му съпруга Любена Павлова.

Предполага се също, че детето е превозено от българско летище край морето в Турция, а оттам – в Дубай.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай