Идват пет много опасни дни. Не си играйте със съдбата

Нервите започват да играят още в понеделник

Идват пет много опасни дни. Не си играйте  със съдбата | StandartNews.com

5 са най-опасните дни през август, когато трябва да си отваряме очите на четири. Ето кои са:

1 август – Съвпад на Марс и Уран

Марс и Уран в първия ден от месеца ще бъдат в напрегнат и неблагоприятен аспект – съвпад. Това означава, че те ще бъдат от една и съща страна на Земята, а този аспект ще подчертае всичките им най-лоши страни. Този ден ще бъде изпълнен с различни проблеми, сътресения, трансформации и злополуки заради Уран. Марс ще налее масло в огъня, като ни направи по-импулсивни. Не реагирайте прекалено много на случващото се. За да се стабилизира ситуацията, по-добре е да запазите спокойствие, пише сайтът една.бг.

11 август – Венера влиза в Лъв

Този преход ще бъде много неблагоприятен. Най-много проблеми ще има в самия ден на прехода. В този ден хората ще бъдат много егоистични, властни, арогантни и безскрупулни. Венера много ще затрудни създаването на нови запознанства. В този ден е препоръчително да не се изолирате от близките си и да не им казвате обидни думи. Всеки негатив ще бъде умножен от Венера, която е под разрушителното влияние на елемента Огън.

12 август – Супер Луна във Водолей

Пълнолунието във Водолей не е голяма опасност, но поради най-близкото приближаване на Луната до Земята, ситуацията ще се промени към по-лошо. Това е последната супер Луна за 2022 г. В този ден е по-добре да направите най-важните неща, които не могат да бъдат отложени за по-късно. Всичко второстепенно е най-добре да оставите за друг ден. Новото начало може напълно да наруши плановете ви или да доведе до загуба на мотивация. В този ден не бива да поемате рискове, да губите време напразно, да се карате с хора, скъпи на сърцето ви.

20 август – Марс влиза в Близнаци

Този ден ще бъде негативен и опасен за повечето хора. Най-голямата опасност от транзита на тази планета е за тези, които работят интелектуално. Тежкият и мъчителен умствен труд изисква концентрация, но Марс ще ни лиши от нея. Планетата ще остане в трети дом на хороскопа до края на годината, но проблемите с концентрацията ще са актуални едва в края на лятото и началото на есента. Освен това този преход може да има положително въздействие върху някои хора. Например, много от нас ще имат дарбата да убеждават. Най-вероятно това ще бъде от значение за представители на знаци като Лъв, Козирог и Водолей.

24 август – Започва ретрограден Уран

Според астролозите ретроградността на тази планета носи на хората най-малко проблеми. Това обаче не дава основание 24 август да се счита за благоприятен или неутрален ден. Все пак всички трябва да си държим очите отворени. Специалистите съветват да се занимавате със спокойни дейности, както и да избягвате депресивни мисли. Денят може да бъде наситен с произшествия – предимно неприятни. Поради тази причина е по-добре да не прибързвате с решенията и да гледате в двете посоки.

Ще имае ли хубави дни? Разбира се. Да не забравяме, че идва големия празник на Богородица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай