Грешен тест преобърна живота на бизнесмен

Ивайло Пандов е с положителна проба за COVID-19, която се оказва сгрешена

Грешен тест преобърна живота на бизнесмен | StandartNews.com

Грешен тест обърна наопаки живота на бизнесмен. Ивайло Пандов стана известен като първия човек, който се е "заразил" и "излекувал" от коронавирус само за три дни. Историята му разказа Нова тв. Пандов и семейството му са били на почивка в Банско. Когато се върнали решили да си направят тестове за COVID-19.

ВИЖ ОЩЕ: Кунчев обори тримата от Харвард за масов скрининг

„Решихме да проверим дали сме заразени с коронавирус. Тествахме се за лично спокойствие, нямахме симптоми. Заявихме тест от частна лаборатория. Те дойдоха, взеха ни проби и очаквахме резултати. На всички около мен дойдоха в събота и бяха отрицателни”, разказа бизнесменът. Всичко се обръща в неделя. „Бяхме събудени от полицаи, които ми казаха, че съм заразен и последваха всички мерки”, разказва бизнесменът.

"Така започна нашият малък кошмар. Отделна стая, отделни дрехи, дезинфекция на цялата къща. Започнах да търся начин да преструктурирам работата си”, сподели Пандов. По съвет на мои приятели решил да се тества отново, но в държавно учреждение. „Успях в понеделник да си направя тест. Вечерта дойде новината, че не съм заразен. Направих си и втори тест, който след 24 часа също излезе отрицателен. Междувременно ми направиха и PСR тест, който също излезе отрицателен", обясни той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай