Понеделник,

Ето кой докара златните лампи на София

От: Редактор -
9891
Ето кой докара златните лампи на София
A
A
A

За обществени поръчки се сформират комисии, която да определи победителя. Комисията е така съобразена, че да защитават интересите на Столична голяма община, на този, който дава поръчката.

Общинският съвет представлява само параван. В самия правилник за дейността на Столичната администрация отдел "Обществени поръчки" има следните функции: Приготвя и организира търгове и конкурси в изпълнение на решение на СОС за разпореждане на публична и частна общинска собственост.

Дирекцията пуска заповед, за да се сформира тази комисия. Това коментира общинският съветник в София от „Демократична България“ Веселин Калановски в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"В комисията, която е одобрила сделката за уличното осветление, председател е Станислава Цветкова - главен експерт от Обществени поръчки и контрол, има двама независими експерти - проф. Илия Илиев и проф. д-р Ангел Цолов.

Никола Омов също като експерт. Радослав Влаков - общински съветник от ГЕРБ, както и Теодор Христов, който е главен експерт "Обществени поръчки и контрол", коментира още той.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички