Екстракт от какаду лъска кожата

18 съставки влизат в терапията на Виктория Бекъм и Наоми Кембъл

Екстракт от какаду лъска кожата      | StandartNews.com

Световните експерти в бюти индустрията повеляват - без скалпел, само с освежаване, стимулиране и ревитализиране на кожата. На международните конгреси се обсъждат възможностите за здраве и хубост без рязане и кръв. Модата в Холивуд налага естественото пред химикалите. Тези дни в София беше Шарън Олдам, козметичен терапевт с висок интернационален престиж. От 30 години насам тя работи в бюти сферата. Личен консултант е на изгряващите звезди от X Factor във Великобритания. С колегите си Джина Брук и Мишел Пек се грижат за нуждите на Мадона, Виктория Бекъм, Ева Лонгория, Наоми Кембъл.

"Тези дами напоследък предпочитат процедурата Intraceuticals, която придава мигновен сияен ефект. За тях е важно да изглеждат перфектно точно преди излизането на сцената или на червения килим. Защото това е неинвазивна мезотерапия с няколко разновидности. Между тях е кислородното обогатяване на дермата с хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс, изравняващ тена на лицето, запълващ фините бръчки, успокояващ зачервяванията, влияещ на тъмните кръгове под очите и подпухналите клепачи", коментира Шарън.

Осемнадесет природни и билкови съставки са в основата на иновацията. Те служат за успокояване на кожата, за нейното стягане, подхранване и дълбоко хидратиране. Водеща в микса е хиалуроновата киселина, която придава подмладен вид на лицето. Серумите включват още алое вера, бамя (заличава видимите признаци на стареене, причинени от мускулните контракции), масло от чаено дърво, екстракт от какаду - най-добрият антиоксидант на планетата, и други. Екстрактът от африканска брезова кора повишава нивото на колагена. Листата на растението са се използвали от древни времена. Екстрактът от маслини предпазва от сухота, изглажда бръчките и лекува лющенето. Добре известно е, че витамин E предпазва епидермиса от стрес, който пък е основният виновник за повяхването. Кората на мандарина разбива меланина. Джина Стоева, Радост Драганова, Нели Рангелова, Катето Евро и Ирина Флорин се оказват сред тукашните фенки на чудесията. "Тайната на страхотните козметични процедури е в това да не си личи, че си правил нещо по себе си. Нека хората да коментират, че изглеждаш добре. Не съм против пластичната и козметичната хирургия, ако се прави с основателна причина. Но да бъде подчертано естественото, а не да бъде трансформирано", беше категорична на финала Шарън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай