Екшън с охраната на Слави, цяло семейство уплашено

Не искали да се разправят заради децата си

Екшън с охраната на Слави, цяло семейство уплашено | StandartNews.com

Жена и съпруга й обвиниха охраната на Слави Трифонов, че е отправяла към тях заплахи. Скандалът се разрази, след като Хубавена Ненкова писа на страницата на шоумена. Там тя разказа, че докато се е прибирала към къщи, три коли от екипа на Слави са я засекли, едната е минала и е "забърсала" огледалото.

Спускахме се към паркинга на кв. "Изток", когато излезе първо една кола, беше Ауди. Знам, че това са автомобилите на Слави Трифонов, защото живея в този район и ги виждам често. Минавайки покрай нашата кола, одра огледалото, очука го. Хубавена слезе да види какво става. През това време мина още една кола и от третата слезе бодигардът на Слави.

Извика по адрес на жена ми нецензурни думи, заплаши я, каза й: Разкарай се оттука, кифло, утре ще си гледаш огледалото!" Имаме деца и предпочетохме да не се разправяме, за да не ни направят нещо", признава съпругът на Хубавена Ненкова.

Щетите по колата те поели сами, но нямали намерение да завеждат дело срещу Слави, просто били разочаровани от постъпката на бодигардовете. От екипа на Слави Трифонов отрекоха да е имало такъв инцидент, но семейството е сигурно, че преживяването е било много неприятно и, че това са били именно бодигардове на шоумена.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай