Дъщеря на полицай се изправи срещу протеста

Те живяла в САЩ и е била свидетел на тамошната работа на полицията, както и на защитата, на която пазителите на реда могат да разчитат

Дъщеря на полицай се изправи срещу протеста | StandartNews.com

Млада жена от социалните мрежи изригна срещу непрекъснатите обвинения, сипещи се по полицаите охраняващи протеста, продължаващ вече 12 дни. Тя изрази недоволството си от "бълвоча, който се изсипва по тези хора".

"Знаете ли какво е любимият ти баща да тръгне за работа, да знаеш, че има безредици и да те е страх кога ще се върне или дали ще се върне?! Знаете ли какво е да го няма на Коледа, Рожден ден, Великден, за да може вие спокойно да си проведете празника? А знаете ли какво е да храниш семейство с полицейска заплата и проклетите цигани да ти се смеят в лицето, че си никой и те са недосегаеми?!" Тези риторични въпроси задава в профила си във Фейсбук Тони Георгиева.

А отговорът й гласи:

"Ами - не знаете, уви! Вие само знаете да претендирате за правата си ... НО НЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА! А те са :

- да уважавате човека срещу вас и да не му посягате

- да пазите околната среда и общественото имущество, най-малко понеже те са изградени с НАШИТЕ пари

- да спазвате обществения ред, защото това ни отличава от животните - разумът."

В послеписа момичето казва, че е живяла в САЩ и е била свидетел на тамошната работа на полицията, както и на защитата, на която пазителите на реда могат да разчитат.

"Там не се молят, не те гонят. Там има репликата „Легни на земята с ръце на тила“ и при нейното неизпълнение, следва куршум. Такъв е законът! Само у нас Полицаите са длъжни да ви се молят, да ви се усмихват, а вие да ги унижавате.

Замислете се! Обществото ни вече няма никаква ценностна система щом не уважава хората, които му пазят здравето (лекарите), обучават децата му (учителите) и се грижат за сигурността му (полицаите)…", завършва поста си Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай