Драма в ефира на Нова. Лора Крумова почти се разплака

Зрителите на Нова тв усетиха за миг огромната болка на семейството на убитата Евгения

Драма в ефира на Нова. Лора Крумова почти се разплака | StandartNews.com

Зрителите на Нова тв усетиха за миг огромната болка на семейството на убитата Евгения. В предаването „На фокус“ бе анонсирано, че гост в студиото ще бъде майката на зверски убитата млада жена. Поводът бе освобождаването на свекъра на Жени - Пламен Владимиров, от ареста през изминалата седмица. Той бе осъден на първа инстанция на доживотен затвор като помагач на сина си Орлин.

Когато обаче почернената майка трябваше да влезе в студиото, Лора Крумова взе думата:

„Майката на Евгения трябваше да е тук, но тя се е почувствала изключително зле и не може да се появи в ефир“, призна тя и добави, че вместо нея ще присъстват адвокатът й и един техен семеен приятел.

„Семейството на Евгения е съсипано. След толкова тежка съдебна битка, такъв шок дойде с освобождаването на свекъра на Жени“, каза Георги Георгиев, семеен приятел.

В студиото бе и адвокатът на семейството Ивайло Найденов.

„За мен законодателят е предвидил, че при такава тежка присъда, мярката е задържане под страна и правилно Пламен Владимиров бе задържан. Това, което зная е, че  Апелативен съд се е позовал на неговото здравословно състояние. То обаче е коментирано вече, както и на по-ранен етап на производството. Той е бил с това здравословно състояние тогава, когато е следял снаха си. Той е бил в това здравословно състояние, когато е помагал на сина си да я увият във фолиото и когато е изхвърлил трупа“, каза той.

„За мен вината на Пламен Владимиров е по-висока дори от вината на Орлин Владимиров. Орлин – да, той върши едно престъпление, но Пламен е знаел. Имал е разговори със сина си. Пламен не го е спрял“, заяви адвокатът.

„От тези доказателства, които са събрани до момента, година и половина преди това престъпление, Орлин е коментирал със свои приятели, че ако Евгения се разведе с него, ще я убие. Орлин е комуникирал с баща си – ходил е сутринта до Перник по теза, че трябвало да носи книги. Това е само една защитна теза. Той е комуникирал тогава с баща си. Хитро телефоните не са били с тях и клетките не са засечени“, каза още Найденов.

Георги Георгиев призна, че Орлин много се е прикривал и никой не е подозирал, че може да посегне на Евгения.

„Той не е издавал никакви признаци за наченки на подобно деяние. Евгения не се страхуваше от него“, каза той.

По думите му детето на Евгения и Орлин е много травмирано, то е първи клас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Радослав
преди 5 месеца

А той болен,уж здрав ама болен,ех Българийо, Българийо!!!

Откажи
АК47
преди 5 месеца

АБЕ.ВСИЧКИ.СЕ. РАЗБЯВАТ.ОТ ИЗЛИШНО.ДЖОБ НО.НАЛЯГАНЕ

Откажи