Петък,

Драма. Шефът на КЕВР написа прощално писмо

От: Редактор -
364
Драма. Шефът на КЕВР написа прощално писмо
A
A
A

Председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов написа във фейсбук прощални думи към колегите си, които нарече и приятели.

"Наближава денят, в който напускам комисията. Съдбата реши на една достолепна възраст да поема голямата отговорност на председател на българския енергиен и воден регулатор. Изминаха близо 7 години от началото на това голямо предизвикателство.

Днес няма да правя равносметка на всичко, което свършихме заедно през този дълъг период. Всеки от вас участва със своя професионализъм в дейността на регулатора и познава постигнатото. В изготвяните доклади и решения ние неизменно защитаваме обществения интерес", пише Иванов.

"Винаги давайте най-доброто от себе си, никога не се обезкуражавайте и никога не бъдете малодушни.

И най-важното - бъдете смели. Не се поддавайте на натиск – нито политически, нито корпоративен, нито от улицата. Всеки ден, във всеки ваш акт защитавайте закона, отстоявайте вашата компетентност, принципи и почтеност.

Ще ви споделя една мисъл на Джон Кенеди, която е неизменна част от моето верую в живота : „Смелостта е смесица от триумф и трагедия. Важното е човек да прави каквото трябва, въпреки последствията, въпреки спънките, опасностите и напрежението. Това е в основата на всяка добродетел“.

Всеки от Вас ще остане в сърцето ми и ще присъства в молитвите ми.

И нека Бог бди над вас !"


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички