Драма с пилона на Рожен. Решение за трибагреника

Симеон Караколев със светкавична реакция

Драма с пилона на Рожен. Решение за трибагреника | StandartNews.com

Огромният трибагреник на пилон "Рожен" в Родопите ще бъде подменен. Това заяви пред БНТ Симеон Караколев от фондация "Наследство в бъдещето", която организира издигането на съоръжението.

Вчера от БСП-Смолян алармираха, че трибагреникът е скъсан и призоваха президента Румен Радев, под чийто патронаж се проведе инициативата, да се ангажира с подмяната.

От Фондация "Наследство в бъдещето" коментираха, че няма знаме, което да издържи дълго на външните метеорологични условия. В последните дни в района на Роженските поляни е имало и силни ветрове.

"Ще изпратим хора да проверят и знамето ще бъде заменено. Пилон Рожен има осигурено частно безвъзмездно финансиране за поддръжка и подмяна на знамето за следващите 10 години", каза пред БНТ Симеон Караколев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Знаме
преди 3 месеца

Чак пък за 10г., мандата на Румбата е 5 г.след това ще плюе по следващия.

Откажи
Кирил
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
memfis
преди 3 месеца

курчо педераса....да го помпат марципаните от абисиния....

Откажи
Avatarban
преди 3 месеца

Караколев "оправи" овцевъдството в България и сега го обърна на хайдутлък из баирите да вее байраци. Пари за овцевъдите няма, но за байраци има!

Откажи