Диана Димитрова пак скочи на Вергов. Гилдията завря срещу нея

Теодора Духовникова и Захари Бахаров с гневни постове срещу нея

Диана Димитрова пак скочи на Вергов. Гилдията завря срещу нея | StandartNews.com

Актрисата Диана Димитрова отново скочи на Юлиан Вергов, обявявайки че ще го съди. Днес Вергов най-после проговори за конфликта с Димитрова. Той категорично отрече да й е посягал и разри, че тя е пускала смс-и на 15-годишната му дъщеря, които могат да се окачествят като издевателство.  

ВИЖ ОЩЕ: Юлиан Вергов проговори! Пребил ли е Диана Димитрова?

„Официално искам да кажа, че ще съдя лицето Юлиан Вергов за клевета след изказванията му днес. По-голяма гнусотия и абсурд в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психични отклонения е на свобода. А още по-тъжно е, че е толкова добре „пазен” от закона”, написа във Facebook Димитрова.

„Когато човек е открит и невинен, излиза и се защитава, а не мълчи толкова месеци. Аз нямам какво да крия”, смята актрисата. Тя допълва: „Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга държава и проля толкова сълзи, заради един изрод”.

След позицията на Юлиан Вергов и разкритията, които той направи последва лавина от гняв на актьори срещу Диана Димитрова.„Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му”. Това написа актрисата Теодора Духовникова в своя Facebook профил в подкрепа на колегата си Юлиан Вергов.Захари Бахаров също подкрепи Вергов. „Юли е казал всичко необходимо. Аз се чудя ще се намери ли някоя неправителствена организация да поднесе едно цвете на майка му. Жена, която от половин година живее с цялата тая помия, която се изсипа върху момчето ѝ”, написа той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай