Децата от 20 български семейства растат с подкрепата на Kaufland

Компанията стана ключов партньор на новата кампания на ДНК – „Направи го сега“

Децата от 20 български семейства растат с подкрепата на Kaufland | StandartNews.com
  • Компанията стана ключов партньор на новата кампания на ДНК – „Направи го сега“

Kaufland подсигури еднократни бебешки пелени от собствената си марка Bevola за 20 семейства, подкрепяйки най-голямата демографска кампания „Направи го сега“ на Движение за национална кауза (ДНК). Пелените ще обезпечат изцяло необходимостта на семействата през първата година от живота на бебетата. С това компанията отново засвидетелства социалния си ангажимент за реализиране на действия, насочени към подобряване на качеството на живота на децата у нас.

Бъдещето на децата и тяхното развитие винаги са били приоритет за Kaufland България. Най-голямата търговска верига непрекъснато развива и разширява продуктите за бебета и деца на собствените си марки, както и политиките за устойчиво развитие, свързани с тях. През изминалата година ритейлърът получи и сертификатът "Компания – приятел на детето" от Национална мрежа за децата, което е поредното признание за последователното и отговорно отношение на компанията. Знакът се връчва за успешни политики в полза благосъстоянието на децата и за създаване на подкрепяща среда за своите служители с деца и техните семейства.

„Направи го сега“ е информационна инициатива, чиято цел е да мотивира младите двойки и семейства да помислят кога е най-подходящият момент за тях да станат родители. За последните осем години кампанията се наложи като една от най-таргетираните инициативи, насочени към решение на демографския проблем у нас. На 26 февруари се проведе тазгодишното теглене на „Бебешки ДНК пакети“,  като пет от участниците бяха избрани на случаен принцип от представител на самия ритейлър.

През 2023 г. грижата за хората ще продължава да бъде основен приоритет за лидера в модерната търговия – Kaufland България, като компанията ще продължи да реализира инициативи за подобряване качеството на живот на децата, включително изграждане на общински образователни детски площадки Kuniboo, реализиране на различни образователни кампании, насочени към деца и младежи в партньорство с различни университети и организации като WWF, Българската педиатрична асоциация и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай