Деси Радева се появи! И забърка здрава интрига

Защо съпругата на президента се ядоса

Деси Радева се появи! И забърка здрава интрига | StandartNews.com

Съпругата на президента Румен Радев Десислава „възкръсна“ в социалната мрежа фейсбук след близо 3-годишно пълно мълчание и отсъствие.

Първата дама се е завърнала към старите навици, а именно да публикува среднощните си размишления, като отново шокира виртуалните си приятели със скандално откровение, пише вестник Ретро.

„Когато селянията те задушава, извиси се духовно... за да се разграничиш! Искам да стигна до там, където е бяло!“, написа президентшата и добави песен на любимия си изпълнител Любо Киров към публикацията.

Датата на завръщането на Деси във фейсбук пространството се оказва съвсем неслучайна. Пиперливото ѝ изказване, в което обижда на „селяни“, всъщност е написано само няколко часа след рождения ден на първата съпруга на Румен Радев.

Банкерката Гинка Кесякова, която е майка на двете деца на президента, празнува своята 47-а годишнина на 18 януари. Повода тя отбелязала дискретно с приятелска компания в столицата. По всяка вероятност е получила и специална честитка и жест на внимание от своя бивш съпруг. Може би именно това е причината само няколко часа по-късно Десислава Радева да напише многозначителния коментар в своя личен фейсбук профил.

Досега първата съпруга на Радев никога не си е позволявала да коментира настоящата му жена, заради която всъщност президентът се развежда с майката на децата си Дарина и Георги  през 2014 г. Гинка успява дори да му прости факта, че бракоразводното им дело е на 20 януари – само 2 дни след нейния рожден ден.

Фината и елегантна банкерка вече години наред избягва публичността и не търси излишно внимание. Тя все още поддържа чудесни отношения с всички роднини на президента, в това число с майка му Станка и сестра му Лозана. Топлите им чувства към нея обаче никак не се нравели на Десислава, издават близки до фамилията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай