Вторник,

Депутат - Борисов е дал държавата на СИК!

От: Редактор -
8266
Депутат - Борисов е дал държавата на СИК!
A
A
A

Интересно твърдение направи депутат от ДБ, което вероятно ще бъде разследвано от комисиято по ревизия на бившето управление.

И вероятно ще предизвика сериозни скандали.

"12 години общите ни пари бяха давани на концесия на групировката СИК, обясни Стоян Михалев.

Южното Черноморие е дадено на братята Маргини. Това обяви певецът  който е втори мандат варненски депутат от „Демократична България“, предаде Флагман.

В четвъртък той участва в дебатите за създаването на нова парламентарна комисия за ревизия на властта, известна като комисията „Манолова“.

„Ние от „Демократична България“ ще подкрепим тази комисия. Мотивите са много. И все пак трябва да си дадем сметка, че 12 години общите ни пари бяха дадени на концесия на групировката СИК. Тези пари бяха крадени, източвани.

Стигна се дотам, че държавата беше разхвърляна и на други приятели на премиера от групировката СИК. Южното Черноморие е дадено на братята Маргини. Пристанище Варна е дадено на Маджо“, каза Стоян Михалев.

След подвикване от залата – вероятно дали няма нещо общо с Младен Михалев-Маджо, той се засмя: „Не ми е роднина. Не ми е роднина...“

„Трябва да бъдат проследени схемите, търсете парите. Трябва да се види къде точно са харчени, как са усвоявани, защото това, да се появяват къщи в Барселона, не е случайно. Тези пари отнякъде са взети.

Това, да се пълнят шкафчета със злато и пачки, не е случайно. Тези пари отнякъде са взети. Трябва да бъдат проследени тези средства, как са усвоявани, как са разпределяни, за да не казват после хората – няма пари за пенсии, няма пари за здравеопазване... Когато спрем течовете, когато спрем кражбите, ще има средства. Ще има средства и за образование“, каза още Михалев.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Дъб Борисов Сик

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички