Денди в кома, борят се за живота му

Търсят се кръводарители

Денди в кома, борят се за живота му | StandartNews.com

Писателят и светски хроникьор Любомир Милчев - Денди е в кома с черепна травма. Животът му е в опасност лекарите от Окръжна болница “Света Анна” се борят да го спасят.

Това споделиха приятели на Денди и призоваха за него да се дарява кръв, като акцията продължава и в понеделник, съобщи "Труд".

В петък от прокуратурата обявиха, че разследват опит за убийство на писателя.

Той е бил пребит в апартамента си. Като време на престъуплението бе посочен периодът между 14 ч. в четвъртък и 1:50 ч. сутринта в петък. Намерен е безпомощно състояние от негов приятел, който се обадил в Спешна помощ.

ВИЖ ОЩЕ: Денди в болница след опита за убийство

“Засега ни остава само да се молим Денди да има късмет! Който желае да дари кръв - има нужда, може да го направи в неделя в Национален кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. Оттам дават бележка, която носите в Окръжна болница “Св. Анна!” А от понеделник можете да кръводарител и в самата Окръжна болница. Но аз ще ида утре - защото нещата са спешни”, призова актрисата Касиел Ноа Ашер късно вечерта в събота във фейсбук. По нейна информация това не е първото посегателство над Денди.

По думите ѝ в последните години той е бил пребиван поне два пъти до момента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай