Данка: Мъжът скочи върху нас и се взриви

Данка: Мъжът скочи върху нас и се взриви | StandartNews.com
Бургас. Българската туроператорка Данка била до автобуса и подканяла израелските туристи да загасят цигарите за да потеглят към Слънчев бряг. Изведнъж, сякаш от нищото, се появил неизвестен мъж и скочил върху хората. После станало топло, жената не виждала нищо и изгубила съзнание.

Секунди по-късно, крещейки от болка и ужас ранената Данка се опитвала да обясни на един от спасителите си какво се е случило. Цялата била в кръв, когато няколко души и се притекли на помощ, пише "Телеграф".

След загиналия Мустафа Кьосов, тя е втория български гражданин, пострадал при взривяването на рейса на летище Сарафово. Данка е откарана в бургаската болница с множество рани по тялото и нарушен слух.

"Чуха се два взрива. На метри от изгорелия рейс видях екскурзоводката Данка, едва дишаща на земята, а около нея само трупове", спомня се притеклият и се на помощ управител на транспортната фирма Сергей Елфимов.

Данка не чува. Само пита: "Има ли живи, има ли живи?" и ридае като крие лицето си. "Не знам откъде дойде, от нищото", плаче жината. След което я качват в линейка и я откарват в болницата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай