Честит рожден ден на Славка Бозукова

Пожелаваме ти много здраве, щастие, успехи и нови цели, които да постигаме заедно!

Честит рожден ден на Славка Бозукова | StandartNews.com

Честит рожден ден на Славка Бозукова

Като българка тя има кауза - да съхранява вярата, да пази ценностите. Като журналист тя има мисия - да отстоява истината и да държи висок стандарта на професията. Като гражданин тя милее за справедливостта.

Славка Бозукова, главен редактор на в. "Стандарт", е човек на каузите, който знае как да вдъхновява. За нея Отечеството е над всичко. Затова и учи младите на родолюбие с мисиите на "Стандарт" "Моят град", "Чудесата на България" и "Уроци по родолюбие".

Отличен мениджър, тя успешно гради мостове между държава и бизнес с кампаниите "Да! На българската икономика" и "Да! На българската храна". Но знае, че най-големият капитал не се измерва в пари, а в човещина.

За нас, екипа на „Стандарт”, най-важното е, че Славка е сърцат човек със светла душа, който живее, за да дава. Затова и повече от 20 години сме един отбор.

Скъпа, Славче, ти ни научи, че никой връх не е достатъчно висок, за да ни уплаши. Затова и смело се хвърлихме в дигиталния свят и само за година спечелихме над 1 500 000 читатели месечно в агенция "Стандарт".

Пожелаваме ти много здраве, щастие, успехи и нови цели, които да постигаме заедно – така, както само ние умеем!

Честит рожден ден!

Обичаме те!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай