Чака ни нов капан! Разкритие на депутат

Владислав Панев каза кой ще е най-сериозният проблем

Чака ни нов капан! Разкритие на депутат | StandartNews.com

Забавянето на връчването на втория мандат за съставянето на правителство е за добро, защото в парламента има работа, която не чака. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV зам.-председателят на ПГ на "Демократична България" Владислав Панев.Според него е по-вероятно да има предсрочни избори. Ако не бъде съставено правителство, предсрочните избори ще се проведат на 2 октомври, заяви той.

По отношение на кабинета първото условие е да напаснем желанията на четирите партии и да съставим смислена програма, за да се извършат важните неща за България, защото в последната половин година реформите се случваха мудно, посочи Панев, цитиран от novini.bg.

По думите му в последните дни "Има такъв народ" не бойкотират работата на бившите си партньори в управляващата коалиция в Народното събрание, което може да се тълкува като знак, че искат да преговарят за ново свое участие в бъдещ кабинет.Панев прогнозира, че в следващите месеци ще има нова динамика в световната икономика.

Страховете няма да са от високата инфлация, а от увеличаване на безработицата. Цените на недвижимите имоти ще се понижат, а лихвите по кредитите ще се повишат, каза Владислав Панев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай