Центрофуга в ефира! Кой си дава оставката

Изненадваща ситуация в знаково предаване

Центрофуга в ефира! Кой си дава оставката | StandartNews.com

Основно предаване на родна телевизия изведнъж се оказа в деликатна ситуация.

Много конфузен гаф направи Златимир Йочев в съучастие с колежките си Мария Цънцарова и Натали Трифонова тази сутрин в ефира на bTV, пише show.blitz.bg

Водещите коментираха скорошните празнични дни и в един момент сътвориха нещо, заради което накрая Йочев обяви, че хвърля оставка, а Цънцарова определи като "голям срам".

Двамата водещи и синоптичката обсъждаха имените дни в последни два дни, съответно Йордановден и Ивановден. Но улисани в приказки на диванчето, Йочев в един момент се оказа с бонбон в ръката.

"Големи празници минаха, Ивановден", изкоментира той ситуацията и след това попита колегите си дали са ходили на имен ден на някого. Те пък му отговориха с: "Ние си бяхме именици", което накара Йочев да потъне в земята от срам.

За ужас и на Златомир Йочев, и на Мария Цънцарова - колегата им Калоян Кюркчиев също се оказа част от многото именяци в предходните дни, тъй като името му е производно на Иван, и също празнува на 7 януари.

Така пред цяла България стана ясно, че никой в bTV не се е сетил да честити имения ден на един от спортните си кадри - Калоян Кюркчиев. За капак и синоптичката Натали Трифонова, която пък напоследък предизвиква голям хейт с визията си, направи ситуацията още по-срамна.

"Аз не знаех, че имаш имен ден", оправда се блондинката. А за разлика от нея, Златомир Йочев прие ситуацията много навътре и дори обяви: "Гаф в протокола, сам го създадох и затова си депозирам оставката".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи