Бяс от Диана Димитрова! Думите срещу Костадинов

Защо актрисата се превъзбуди за пореден път в мрежите

Бяс от Диана Димитрова! Думите срещу Костадинов | StandartNews.com

Наскоро в Инстаграм профила си актрисата Диана Доимитрова публично възропта срещу действията на "Възраждане", а причината е, че техни симпатизанти пак възпрепятстваха прожекция на филм, за който твърдят, че е с хомосексуален подтекст. Продължението в профила й, меко казано, предизвика бурни реакции.

"Kато човек, който създава изкуство, като гражданин на Република България, като човек, който приема различията на хората и желаещ да се нарече "европеец", съм омерзена от вчерашната акция на симпатизанти на "Възраждане", започва поста на Димитрова в мрежата.

Направих си труда, преди два часа да гледам този ''скандален'' филм, точно заради тази акция. Аз съм доста директна и ще кажа, че това е един от най-смислените филми, които съм гледала. Един от най-дълбоките филми, които съм гледала. И Ви го препоръчвам. Имам и лична история, която се припокрива със сюжета на филма.

Сори, пичове, можете да си избръснете малкия черен мустак, защото центъра на филма, не е изобщо КОНКРЕТНО за гейовете. Той е за нещо много по-голямо. Уви, когато си едноклетъчна амеба, възприятията се свеждат единствено до насилие. Аз съм сигурна, че тези хора, дори не са го гледали... Но повече ме побиват тръпки, че това поведение се толелира.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай