Борисов: Радев не каза добра дума за държавата

Премиерът с изключително остра атака към президента

Борисов: Радев не каза добра дума за държавата | StandartNews.com

Президент е този, който е обединител на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата, дори вече злобата му, омразата му до такава степен прелива, че не е нужно вече да коментирам един опозиционен лидер".

С тези думи премиерът Бойко Борисов предприе атака срещу президента Румен Радев,който по-рано днес обяви, че не иска България да върви надолу, не иска България да катастрофира от самодоволство.

Борисов подчерта, че Радев се държи като опозиционен лидер, който държи най-голямата власт в страната. Премиерът отбеляза, че е гледал само първата минута от интервюто на Радев пред bTV.

След това Бойко Борисов отишъл да играе футбол. "Когато човек започне да говори от името на народа, такъв няма, Левски не си го е позволявал, в името на кой, кой ти даде право, 50% не те харесват", продължи Борисов словесната атака към президента. 

Двуличен човек, един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали за президент, атакува премиерът и изрази недоумението си от "тази злоба" на Радев.

Като пример за двуличието Борисов посочи обаждане от Радев да отиде на срещата на НАТО.

„Комунист да говори от името на народа? Че те от името на народа направиха Народния съд. Избиха елита на нацията и пак някой казва: „ние с народа“. Кой народ? Кой ти дава право да говориш от името на народа“, запита Борисов.

БСП правят национални катастрофи, а след това излизат все едно нищо не е правено с цялата си наглост излизат и казват: ние сме народа. Товапък добави премиерът Бойко Борисов по време на честването на 30-ата годишнина от създаването на СДС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай