Бизнесмен разтърси страната! Какво обяви

Тежки думи за всичко, което ни заобикаля

Бизнесмен разтърси страната! Какво обяви | StandartNews.com

Разтърсваща изповед на знаков бизнесмен у нас нажежи социалните мрежи.

Бизнесменът от Пловдив Красимир Кумчев със силна публикация в социалните мрежи:"Хора, събудете се!БЕЗУМИЕТО на света, в който живеем, достига мащаби, които ни водят към ПРОПАСТ.Всички действия ускоряват този процес.Светът вече създава изкуствено МЕСО!

И започва да унищожава животинското поголовие от овце, кози и крави!Плодовете и зеленчуците нямат аромат. Нямат и вкус.Усещането е за пластмаса.

Даваме ли си сметка, че всичко това води до НАМЕСА в човешкия геном?Даваме ли си сметка как и на какво ще приличат децата и внуците ни в бъдеще?Нали малоумници им втълпяват, че могат да сменят пола си когато им скимне - днес ще си момче, а утре момиче!

Ще бъдат ли здрави?Даваме ли си сметка, че от речника на идващите поколения омайната и изпълнена с любов думичка МАМО, няма да я има?

Да, няма да я има, защото МАМА ще бъде вече Родител 2!Знаем, че на политиците не им пука за нас. Но нали и те са родители. Имат деца и внуци.Оказва се, че В ИМЕТО НА БОГАТСТВОТО не им пука и за тях!

Е, това никога няма да го разбера.Няма да разбера и поведението на българските партии, "борещи се" за народната любов.Не четири, десет избора да се проведат през годината, за никоя от тях темата за храната, за това с какво храним децата си, няма да бъде значима.

Пътуваме...Ще се събудим ли?", пише той в социланите мрежи.

Красимир Кумчев бе най-големият производител на ябълки у нас. Той миналата година бе принуден да изкорени своите ябълкови градини, заради вносни ябълки подбиват цената на родното производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай