Били ли са любовници тунингованата полицайка и Семерджиев? Нови факти

Проговори майката на Симона Радева

Били ли са любовници тунингованата полицайка и Семерджиев? Нови факти | StandartNews.com

Нови подробности за отношенията между тунингованата полицайка Симона Радева и Георги Семерджиев, който надрусан прегази с джипа си две момичета пред столичния х. „Хемус”, даде майката на Симона.

Симона Радева не е била в колата на Георги Семерджиев и двамата не са любовници, твърди Бистра Радева пред „България днес”. Жената е категорична, че истината е различна.

ВИЖ ОЩЕ: Съдебна драма и с доведения брат на Семерджиев

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия", заявява майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ.

Името на Симона Радева се споменава, след като стана ясно, че полицията я проверява за съучастничество, подсигурявайки стълба, с която избягалият от мястото на трагедията Семерджиев да се прибере в дома си. Това обявиха от прокуратурата по време на заседанието на Софийския градски съд в събота, който постанови постоянен арест за обвинения шофьор.

Все още не обявени официално каква точно е била ролята на полицай Радева във фаталната нощ и какви са били отношенията й с Георги Семерджиев. И дали тя е била с него в автомобила му или само му е помогнала в укриването. Знае се, че тя е била на разпит, но към момента няма повече данни. Самата тя заяви малко след катастрофата, че съвестта й е чиста.

"Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!", написа Симона Радева в своя Facebook профил. Публикацията вижте тук.

В петък прокуратурата обяви, че е установила данни за евентуално нарушаване на служебните задължения от служители на МВР, включително на КАТ-СДВР, за покровителстване на обвиняемия Георги Семерджиев, както и за търговия с влияние. Конкретни имена обаче не бяха посочени.

катастрофа полицай Първо РУ Георги Семерджиев Симона Радева

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай