Безумен скандал на уникален наш плаж. Причината

Какво разказва летовнвик на Аркутино

Безумен скандал на уникален наш плаж. Причината | StandartNews.com

За сериозни нередности сигнализира буден гражданин, след като е посетил един от най-приятните плажове по българското Черноморие, пише Plovdiv24.bg.

"Здравейте, повече от 15 години посещаваме плаж "Аркутино". На 17.07.2022г. при много хубаво време, зелен флаг и желание от наша страна да се настаним на пясъчната ивица на около 1-1,5 м. от водата, спасител на предпоследен пост от охраняема зона със свободен достъп ни каза, че не можем да си поставим хавлиите си до брега, защото пречим на видимостта.

При въпроса на коя видимост пречим, в коя наредба, правилник или договор за концесия е посочено на какво разстояние от водата трябва да се настаняват туристите ни беше отговорено, че "Така им е наредено“ и трябвало да се изместим по - навътре на плажната ивица.

Където и да сме били досега на плаж, никъде не са ни поставяли условия къде точно да разпънем хавлиите си.През целия ден при всеки опит желаещите да се насладят на прекрасното море и гледка се започваше разправия с почиващите къде трябва да се настанят на плажа.

С такова отношение не се учудвам, че гражданите на Р България предпочитат да почиват в Гърция и Турция и в края на сезона всички ще започнат да изготвят анализи, защо сезона е бил слаб."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай