Автошоу събира тунинг фенове

Автошоу събира тунинг фенове | StandartNews.com

Хиподрумът в Банкя стана домакин на шоуто EMMA Sound & Tuning този уикенд. Там се събират феновете на силовите, оптичните и звуковите подобрения по автомобилите от цялата страна. До момента вече има над 50 записани състезатели. Записването продължава да тече, като се очакват над 100 претенденти за награди в различните категории - Sound Quality, ESPL и EMMA Racing, съобщиха организаторите.

Докато първите две (качество и сила на звука) са запазени за маниаците на кар аудио, то третата позволява участие на запалените по оптичен тунинг. Записвания текат и в деня на състезанието. Тунинг и аудио шоу се провежда този уикенд на хиподрума в Банкя. Входните билети за изложението ще струват 5 лв. за възрастни, а за деца до 10-годишна възраст входът е безплатен. Посетителите имат възможност да участват в различни забавни надпревари с награди като "баскетбол" (хвърляне на стар автокасетофон във варел), държане на субуфер максимално дълго, надвикване и много други.

Освен признание за добре подготвените си автомобили, победителите в различните категории получават правото да участват в европейските финали на EMMA.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай