Атанасова или Лена? Волгин изби рибата

Много коментари в мрежите са прословутите песни

Атанасова или Лена? Волгин изби рибата | StandartNews.com

Социалната мрежа буквално прегря от коментари, след като Слави Трифонов реши да осмее Лена Бориславова с ретро чалга хита "Хищна хиена". 

Все пак из мрежата моментално се завъртяха коментари на куп популярни личности, а мненията им са разнопосочни - някои се дивят на творчеството на Трифонов, други пък намират хумора му за плосък. 

"Питам се защо нямаше такава вълна от възмущение, когато само преди няколко месеца същото направи Ицо Хазарта от "Промяната", но насочено към Десислава Атанасова от ГЕРБ? Питам, защо? Песньовката "Депутатът Христо" на Хазарта е същата чалга-помия като "Лена - хищна хиена", но в рапиран вариант. Същата по пошлост, по простотия и брутално, обидно, неполитическо отношение към една жена, заради нейната политическа дейност. Гнус ме е да припомням текста на "Депутата Христо", както ме е гнус да цитирам "Лена - хищна хиена". 

Това каза известният юрист Борислав Цеков.

"Който иска, нека си припомни обидите и гадните сексуални подмятания на Ицо Хазарта към Атанасова в "Депутата Христо". Но тази песен беше посрещната от мнозина с възхита и веселие. Тиражираха я всякакви медии. Имаше радостни и злоради възклицания из телевизионни студия и тук, в социалната мрежа. Днешната жертва - Лена Бориславова, също беше сред активно възклицаващите."

Анна Александрова, депутат от ГЕРБ 

Искам обаче да припомня на какво бяха подложени месеци наред редица жени, които са част от ГЕРБ-СДС по време на протестите, когато моралът на тези, които сега се възмущават, тогава отсъстваше.

Български жени и майки като Деница Сачева, Екатерина Захариева, Даниела Дариткова, Менда Стоянова и т.н бяха преследвани по улиците, пред телевизионни студия и бяха подложени на истински терор, който беше подклаждан от политиците, които за близо две години съсипаха държавата ни.

Къде бяха те и тяхната принципност, когато Севделина Арнаудова беше незаконно арестувана пред очите на децата й?

Петър Волгин, журналист

Песента е яка! Браво на сценаристите!

А който го е страх от мечки, да не ходи в гората.

Светльо Витков, музикант

След песента за Лена от Седем/Косми… Тубата ми пусна и парчето на Ицо, наричащ се вече „Депутата“.

Обаятелно и… оправдателно!

Труден ми е коментара:

Щом си в глутницата с

вълците, не върви да се правиш на умряла лисица.

Не лови декиш! (каква хубава българска дума)

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай