Арестуван от Агенция "Митници" е в Пирогов. Причината

Защо се стига до постъпването му в клиниката

Арестуван от Агенция "Митници" е в Пирогов. Причината | StandartNews.com

Единият от тримата обвинени по разследването за корупция, контрабанда и пране на пари - Марин Димитров бившия шеф на Агенцията по аквакултури и рибарство се е почувствал зле, преди гледането на мярката му за неотклонение, и е бил транспортиран до "Пирогов". Неговата мярка няма да се гледа днес.

Петя Банкова и Стефан Димитров се явиха в съда и на съдебното заседание беше даден ход. Все още няма информация какво е здравословното му състояние и какво е породило нуждата от спешна медицинска помощ. Заради това обаче заседанието се забави с над 1 час, пише novini.bg.

Тримата бяха арестувани на 3 април при акция по неотложност на ДАНС и Антикорупционната комисия, която се проведе в София и Хасково. Операцията е по разследване за длъжностни престъпления и подкупи. 

Подозираният за контрабандист Никола Николов - Паскал е обявен за издирване. Той е обвинен като член на престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи