Петък,

Шефката на НС награди студента на годината

От: Редактори -
Шефката на НС награди студента на годината
A
A
A

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината“.

Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчерта Цвета Караянчева и призова присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите.

Председателят на парламента връчи голямата награда на Иван Маринов – студент в Технически университет-София, специалност „Топлоенергетика и ядрена енергетика“. Цвета Караянчева пожела на победителя успешна реализация, защото индустрията на България се нуждае от подготвени инженери.

Сред присъстващите бяха председателят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици. Събитието се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети.

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, сред които докторант на годината, както и студент с българско гражданство, обучаващ се извън пределите на страната.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички