Шефката на НС награди студента на годината

Караянчева връчи голямата награда на Иван Маринов – студент в Техническия университет-София

Шефката на НС награди студента на годината | StandartNews.com

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградата „Студент на годината“.

Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчерта Цвета Караянчева и призова присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите.

Председателят на парламента връчи голямата награда на Иван Маринов – студент в Технически университет-София, специалност „Топлоенергетика и ядрена енергетика“. Цвета Караянчева пожела на победителя успешна реализация, защото индустрията на България се нуждае от подготвени инженери.

Сред присъстващите бяха председателят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици. Събитието се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети.

На церемонията бяха връчени награди в 15 категории, сред които докторант на годината, както и студент с българско гражданство, обучаващ се извън пределите на страната.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай