Нова мода за баловете: Канят учителите с песни

Разпъват плакати с покани пред жилищата на класните ръководители

Нова мода за баловете: Канят учителите с песни | StandartNews.com

 

В навечерието на абитуриентските балове, 12-токласниците от цялата страна имат нова традиция. Канят учителите си за празненството по оригинален начин. т Връчването на поканата се организира пред жилището като изненада, която истински трогва преподавателите.

Абитуриентите от 12 д клас на ПГ по икономика „Елиас Канети“ в Русе посрещнаха своята класна Диана Русева пред дома й с цветни димки и емблематичната песен на Росица Кирилова „Учителко, целувам ти ръка“. Преподавателката по математика, която е техен класен ръководител в продължение на пет години, получи цветя и много специална покана за бала. Накрая всички си направиха снимка за спомен. Балът ще се състои на 24 май – най-хубавия български празник.

Преди баловете: Абитуриенти канят с музика любимите учители /ВИДЕО/ | Русе  Медиа

Още по-зрелищна покана поднесоха зрелостниците от 12 "Г"  от ПГ по електротехника и електроника. Те поканиха класната си Росица Ташева на техния бал като опънаха голям транспарант, на който пише: “Госпожо Ташева, заповядайте с нас на бала" , който беше придружен с бутилка марково вино, много димки, свирки, клаксони, даже и въртежи с мотор. Ташева се разплака от щастие и каза, че това е била една наистина изненадваща покана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай