Неделя,

Нова мода за баловете: Канят учителите с песни

От: стандарт -
Нова мода за баловете: Канят учителите с песни
A
A
A

 

В навечерието на абитуриентските балове, 12-токласниците от цялата страна имат нова традиция. Канят учителите си за празненството по оригинален начин. т Връчването на поканата се организира пред жилището като изненада, която истински трогва преподавателите.

Абитуриентите от 12 д клас на ПГ по икономика „Елиас Канети“ в Русе посрещнаха своята класна Диана Русева пред дома й с цветни димки и емблематичната песен на Росица Кирилова „Учителко, целувам ти ръка“. Преподавателката по математика, която е техен класен ръководител в продължение на пет години, получи цветя и много специална покана за бала. Накрая всички си направиха снимка за спомен. Балът ще се състои на 24 май – най-хубавия български празник.

Преди баловете: Абитуриенти канят с музика любимите учители /ВИДЕО/ | Русе  Медиа

Още по-зрелищна покана поднесоха зрелостниците от 12 "Г"  от ПГ по електротехника и електроника. Те поканиха класната си Росица Ташева на техния бал като опънаха голям транспарант, на който пише: “Госпожо Ташева, заповядайте с нас на бала" , който беше придружен с бутилка марково вино, много димки, свирки, клаксони, даже и въртежи с мотор. Ташева се разплака от щастие и каза, че това е била една наистина изненадваща покана.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички