Запалиха колата на районния прокурор на Пазарджик

Запалиха колата на районния прокурор на Пазарджик | StandartNews.com

Колата на шефа на Районна прокуратура-Пазарджик Георги Кацаров е била подпалена призори, съобщиха от МВР. Автомобилът - "Мeрцедес C 220", е пламнал на улицата в Септември около 4 ч сутринта и е изгорял до основи. Той бил паркиран пред дома на тъста и тъщата на Кацаров. Прокурорът чул пукот, след това видял горящата кола, звъннал на дежурния в пожарната, откъдето пратили екип. Огнеборците обаче така и не успели да спасят 14-годишния автомобил.
По време на извършения оглед на подпаления автомобил под задния десен калник е открита пластмасова бутилка със запалителна течност.

Георги Кацаров е втори мандат районен прокурор на Пазарджик, припомниха негови колеги. Независимо че е шеф на прокуратурата, наблюдава и разследва много от досъдебните производства. Сред тях често има случаи на палежи, наркотици и иманярски групи. "Той е един от най-активните обвинители, който поема разследването в свои ръце и помага на полицаите за изготвянето на актове, за извършване на неотложни следствени действия", коментираха негови колеги. Често може да бъде видян и по време на огледите на престъпленията.

Кацаров няма отявлени врагове. Преди години психично болна жена си втълпила, че той е в основата на премеждията й с правосъдието и дори наела частни детективи да го следят. Кацаров завел дела за незаконното следене.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай