Задържаха 25- годишен, наръгал мъж с нож на 1 януари

Задържаха 25- годишен, наръгал мъж с нож на 1 януари | StandartNews.com

Кърджали. В полицията е задържан Е.Т./25/, наръгал 27-годишен с нож след свада на 1 януари около 4 часа, съобщиха от областната дирекция на МВР в Кърджали. Две компании се спречкали на ул."Екзарх Йосиф" в областния център и при схватката един от мъжете получил прободна рана в гърдите.

Пострадалият е настанен за лечение в кърджалийската болница. От проведените издирвателни действия е задържан извършителят на деянието. Образувано е досъдебно производство. За хулигански действия на 3 януари Т.Т./32/ е задържан в полицейското управление в Ардино. Около 1 часа той предизвикал скандал в заведение, обърнал маса и чупил чаши и бутилки. Потрошил и стъкло на автомобила на 29-годишния се опонент. Работата по случая продължава.

Полицаи са задържали мъж, докато източвал автобус на ул."Миньорска" в областния център. Г.Х./23/ напълнил в пластмасови туби около 40 литра гориво. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Извършителят е задържан в полицейското управление. Образувано е също досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай