Втори оглед в Пазарджик, три версии за убийството

Втори оглед в Пазарджик, три версии за убийството | StandartNews.com

Пазарджик. Тече втори оглед на местопрестъплението в Пазарджик, където снощи бе разстреляна Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на града.  

34-годишната жена беше убита пред дома си в центъра на града с изстрел в главата, докато се прибирала. Първо паркирала колата си в гаража и на път към входа е простреляна смъртоносно в главата от упор с два куршума. Убиецът е избягал. Убийството е станало в оживен район, но никой нищо не е видял или чул. Оръжието е било със заглушител.

Няколко са възможните версии - нейно участие в сделки, свързани с общината, политическо убийство или личен мотив.

Стоянова не е била омъжена. Версията за любовна драма и ревност бе отхвърлена от бившия общински съветник Арлин Антонов в ефира на бТВ. 

„Не може да се каже какъв е мотивът, жертвата не е подавала никакъв сигнал за това, че се страхува за живота си или че има някаква опасност за нейния живот", заяви снощи говорителят на полицията в града Мирослав Стоянов, цитиран от dnes.bg.

Татяна Стоянова е шеф на кабинета от 2007 година, когато Тодор Попов печели първия си мандат. Тя беше координатор и говорител на всички основни звена в администрацията на община Пазарджик. Хора от общината я сочат като "дясната ръка" на градоначалника. Убитата дълги година е била журналист. Тя не е семейна и няма деца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай