Витрина закла бизнесмен

Стъклото отряза част от лицето на Борислав Енев

Витрина закла бизнесмен | StandartNews.com

Варна.Мистериозна смърт на бизнесмен разтърси Аксаково следобед. 48-годишният предприемач Борислав Енев бе открит с отрязано лице в бащината му къща на ул. "Марциана".

Първи на ужасяващата гледка се натъкнали лекарите от Бърза помощ, които били изпратени на място след подаден сигнал на тел. 112. Според медиците част от лицето на Енев буквално липсвало, а по стените, тавана и пода имало пръски кръв. Около бизнесмена пък било пълно със стъкла от счупена витрина.

Първоначално от МВР обявиха, че става дума за нелеп инцидент. По-късно обаче обвинители коментираха, че се проверява и версия за убийство.

Според месните Борислав Енев бил бизнесмен с повече от спорна репутация. От години за него се знаело, че е задлъжнял с крупни суми на много хора. Енев бил съсобственик във фирмата за недвижими имоти "МА-БС Инвест" ООД.

Дружеството със седалище в Аксаково било разтърсено от скандал, след като другият съдружник в него - Славко Комитов, бил изхвърлен от компанията. Заради това той пускал на няколко пъти жалби до полицията и прокуратурата. Претенциите на Комитов били, че дружествените му дялове са били "откраднати". Така той изгубил суми от порядъка на 600 000 евро и вече 3 години "ходил по мъките, без да получи правосъдие".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай