Великан обра бензиностанция с пищов

Маскираният бандит си тръгнал с едва 185 лева, толкова имало в касата

Великан обра бензиностанция с пищов | StandartNews.com

Благоевград. Огромен бандит обра бензиностанция край Петрич. Нападателят бил с маска, а ръстът му доближавал 2 метра, твърдят очевидци.

Тази сутрин около 03,45 часа в местното полицейско управление е получен сигнал от паник-бутон, инсталиран в обекта на пътя между южния град и село Първомай. Незабавно към мястото се отправя дежурна група. Там е установено, че минути по-рано в бензиностанцията нахлул мъж с маска на главата и ръкавици. В ръката си държал голям газов пистолет. Нападателят нанесъл с оръжието удар по главата на служителя на обекта. След това бръкнал в касата и задигнал парите. Оказало се, че вътре имало едва 185 лева.

Колежка на пострадалия станала свидетел на въоръжения грабеж, който продължил около минута. Точно тя подала сигнал чрез паник-бутона. Нападателят избягал в тъмнината, като поел в посока на планина Беласица. Не е бил с автомобил, а се е придвижвал пеш.

От удара леко е пострадал бензинджията, който се отървал само с подутина. Той и колежката му обяснили, че апашът бил много висок, почти два метра, доста атлетичен и здрав. Предприети са заградителни мероприятия в района и са проследени записите на видеокамерите.

По случая е образувано досъдебно производство, служителите на РУП Петрич продължават да издирват дръзкия обирджия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай