В Дупница: Не търсете Янек в язовири и водоеми

Той е убит и заровен, твърдят местните

В Дупница: Не търсете Янек в язовири и водоеми | StandartNews.com

„Не търсете Янек Миланов в язовири и водоеми, вероятно той е убит и заровен някъде в м. Яребковица над село Крайници", каза за агенция "Монитор"  дупничанин, който от близо 20 години живее далече от родния си град и България.

В Яребковица са заровени още поне десет от жертвите на Галевците. Васил Каплата и Стъклето са изваяни престъпници, Янек е тяхна жертва, защото е имал неблагоразумието да се влюби в бившата жена на Каплата. Убийството е добре премислено и организирано.

Дупничанинът изрично пожела да не се споменава името му, защото преди години е бил пребиван точно от тези двамата, Стъклето и Каплата. Това го е накарало да избяга далече от България.

Престъпното его на двамата е много голямо. Те забавят, но не забравят в отмъстителността си. Накрая дупничанинът потвърди, че местността Яребковица е гробница на над десет убити от бандата на братя Галеви.

Някои от тях, даже са изгаряни в предварително изкопаните ями: „Това се знае от целия град, но хората се страхуват и не смеят да коментират убийствата“, каза дупничанинът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай