Сряда,

Ужас в София! Издевателство пред заведение

От: Редактор -
2691
Ужас в София! Издевателство пред заведение
A
A
A

Агресия в столична дискотека. 19-годишен младеж твърди, че е пребит от охраната на заведението снощи. Случаят е от нощта между 3 и 4 март.

Младежът е бил в известно заведение на улица „Шипка“ в София. До агресията се е стигнало след разговор с момиче. Нейните приятели го нападнали. Според 19-годишното момче във възникналото спречкване се е включила и охраната на дискотеката.

Клипът е заснет малко след 2:00 часа сутринта в петък. На него се вижда паднало момче на земята, а около него няколко мъже, които го бият, информира bTV.

От телевизията крият самоличността на пострадалия по негово желание. По негови думи до агресията се стигнало, след като непозната го заговорила, а неин приятел го ударил. Оказало се, че били познати с управителя на дискотеката.

„Това момче ми наби шамар вътре в заведението. Аз се конфронтирах с него. После двама от охранителите ме изтеглиха. Единият ме хвана на гилотина - за врата, много силно. Дърпаше ме нагоре. Пръснаха ми лютив спрей в очите. Държаха ми ръцете така, че да не мога да се пазя“, разказва той.

Пред заведението боят продължава пред десетки очевидци. Част от агресията е заснета и от телефони. Боят продължава около 5 минути. След това 19-годишният младеж се е опитал отново да влезе в заведението, за да вземе якето и телефона си.

„Те пак ме пребиха. Имам отпечатък от подметка на обувка. Сложиха белезници. Аз им крещях – „да не съм престъпник, да не сте полицаи?“. Докато лежа на земята управителят идва, натиска ми якето, за да не мърдам и ме удря с коляно в гърба“, обясни младежът.

Приятели на пострадалия младеж опитват да му помогнат. По техни думи охраната на заведението сама е извикала полиция, а чак след като служителите на реда пристигат приятелите на пострадалия са допуснати да му помогнат.

От телевизията са потърсили и заведението за коментар. Оттам не отговорят на телефонните обаждания.

От столичната полиция уточниха, че при тях сигналът е постъпил към 6:00 часа сутринта. Записите от камерите са иззети. Разследването по случая продължава.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com