Упоиха семейство докато спи и му откраднаха…

Изключително нагъл обир в София

Упоиха семейство докато спи и му откраднаха… | StandartNews.com

Изключително нагъл обир в София. Крадци упоиха семейство, докато спи, и му отнеха пари, банкови картии дори автомобила им. Случаят е от квартал "Надежда". Обирджиите влезли през балкона. Пострадалите подозират, че са били напръскани с нещо, защото спали непробудно и се събудили с главоболие.

Потърпевшото семейство живее на втория етаж. „Крадците влизат през балкона и оттам в кухнята. Балконската врата беше оставена отворена. Предполагам, че обирът се е случил между 1 и 2 часа през нощта на 10 срещу 11 юни. Имаме данни, че е теглено от картите по това време”, разказва пред Нова телевизия Добромир Зидаров. Той предполага, че е използван газ, който да преспи семейството.

По време на кражбата в дома на Добромир са той, майка му, съпругата му и детето им. Първа се събужда майката на Добромир, която открива, че телефонът й липсва. В последствие открива, че го няма и портмонето й. След това семейството разбира, че са задигнати документите на Добромир, както и семейният автомобил.

„Майка ми спи много леко, но тази нощ се е събудила след 5 часа, а не след 2, както обикновено. Мен и съпругата ми ни боляха главите през следващия ден, имахме и неприятен вкус в устата, чувствахме се замаяни”, сподели Добромир. Семейството вика полиция, които им взимат показания. Потърпевшият сподели, че в квартала често се разбиват автомобили, крадци са посегнали и на прането на съседи на Добромир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай