Сряда,

Убиецът от "Слънчев бряг" бил с багаж и пари

От: Редактор -
884
Убиецът от "Слънчев бряг" бил с багаж и пари
A
A
A

Задържан е 63-годишен българин, убил с нож съпругата си - украинска гражданка, в хотел в курортния комплекс "Слънчев бряг", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Обвиняемият е задържан няколко часа след извършеното на 21 май престъпление. Полицията го е хванала с подготвен багаж, в който са открити неговите и на съпругата му документи, както и пари.

Разследващите са разкрили, че убийството е извършено в коридора на втория етаж на хотела. Причина за смъртта са множество прорезни и прободни рани нанесени с нож във врата на пострадалата. 

От Окръжният съд в Бургас съобщиха, че мъжът е задържан под стража. Предвидената в закона санкция за извършено убийство е от 10 години до 20 годни "лишаване от свобода".

По разкриването на случая са работили служители от отдела "Криминална полиция" при ОД на МВР - Бургас и Районно управление - Несебър.

Съпругът Павел и Татяна са живели заедно на мястото, където е извършено убийството, през последните 5 години. Той е бивш авиоинженер с американско гражданство, тя е украинка, известен моден дизайнер. Пандемията ги разделя за 4 месеца, седмица след срещата им жената е намерена убита, съобщи bTV.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com