Трагедията с издирвания Янек от Дупница продължава

Янек Миланов се издирва след като изчезва на 31 юли

Трагедията с издирвания Янек от Дупница продължава | StandartNews.com

В нощта на 31 юли се губят следите на 43-годишния Янек Миланов от Дупница. Само четири дни по-рано той се върнал от Франция. За последно бил видян да се качва в автомобила на бивш гард на братя Галеви, с когото имали стара вражда. Миналата седмица беше организирано мащабно претърсване на язовир "Дяково".

Вчера братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов - Марио, се срещна с главния прокурор Иван Гешев. Двамата разговаряха в Съдебната палата в София. Обвинител номер едно увери Марио Миланов, че следи лично разследването от самото начало и се е запознал с действията, които до този момент се извършват от страна на полицията в Дупница и прокуратурата в Кюстендил.

„Бяхме на пейката, както всяка вечер. Очаквахме Янек да се върне. Когато дойде си остави ключовете при нас и каза, че ще се върне след малко. Това малко така и не дойде”, разказа една от съседките пред Нова телевизия.

Тя добавя, че той не е казал къде точно отива. Не била видяла и в коя кола се качва той, но камерите са запечатали момента.

"Този страх, който цари в град Дупница, трябва да бъде спрян. Това, което се случи, е абсурдно. Абсолютно недопустимо е някакви отрепки и страхливци да тормозят хората в града. Продължавам да имам надежда, че е жив, но вече имам сериозно притеснение какво се случило с него. Главният прокурор ме увери и аз имах възможност да видя, че всичко, каквото може да бъде направено, ще бъде направено", заяви Марио Миланов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай