Стоянчо Готиното тарашил и фитнеса на Бойко

Стоянчо Готиното тарашил и фитнеса на Бойко | StandartNews.com

София. 37-годишен крадец обира клиенти във фитнес-центъра, в който тренира премиерът Бойко Борисов. Стоян Михайлов задигнал над 1400 лева, но е задържан от полицията.

Стоян Михайлов, популярен още като Стоянчо Готиното и Манекена, е дългогодишен „клиент" на столичното Първо районно, предаде бТВ.

Схемата му действа безотказно от години. Набелязва луксозни фитнес-клубове. Една от първите му жертви е шампионът по културизъм Георги Димитров, който се разделя със златния си ланец за 6 000 лева.

Той извади 11 000 лева и ми плати и аз си оттеглих жалбите. Аз не мога да кажа нищо лошо за тоя човек. Вярно крадец е, ама много хора крадат в тая държава”, коментира потърпевшият шампион по културизъм.

Стоянчо Готиното добре познава шкафчетата в съблекалните на фитнес клубовете. Винаги ходи там добре облечен.

„Влиза като клиент съвсем спокойно, минава си, влиза си вътре. Забавя се определено време и си излиза”, разказа Иво Боев от Първо РПУ.

При последния обир Манекена задигнал пари от съблекалнята във фитнеса на столичен хотел. Изневерил е на себе си, казват полицаите, тъй като до сега предпочитал златните накити. По-интересното е, че винаги когато го хванат, връща откраднатото.

Стоянчо Манекена е потомствен крадец. Покойният му баща изхранвал семейството с кражби, разказват съседи.

Манекена трябвало да е в затвора още през април. Тогава излязла присъдата му за друга кражба от фитнес, но той успял да избяга и да се скрие от правосъдието. Сега затворът е неизбежен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай