Вторник,

Разкриха самоубийство при мъртвата ученичка в Търново

От: Иво Иванов, кадър бТВ -
900
Разкриха самоубийство при мъртвата ученичка в Търново
A
A
A

Самоубийство е причината за смъртта на 15-годишната ученичка, която бе открита мъртва върху скалите във Велико Търново преди месец.

Към това заключение водят доказателствата и свидетелските показания, събрани при разследването на трагедията. Заключението на съдебно-медицинската експертиза е за травми от падане от високо, съобщи местният в. "Борба". 

Трупът на осмокласничката в Професионалната гимназия по електроника във Велико Търново бе открит на 7 юли от младежи на скалите под т.нар. Къща на алпиниста на Скалния венец. При огледите край тялото бе намерен и накъсаният на парчета международен паспорт на девойката, която е от с. Ресен.

Близките й обаче са категорични, че момичето не се е самоубило, а е било отвлечено със заплахи от 42-годишен мъж от Ресен. За тяхно огорчение тази версия не се потвърди от разследващите, въпреки че досъдебното производство бе образувано за умишлено убийство.

По тялото на мъртвото момиче не са открити следи от насилие, съобщиха от Окръжната прокуратура в старата столица, под чието наблюдение се води разследването на смъртта на 15-годишната Ипек. Няма заподозрян или задържан за смъртта на ученичката.


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com