Разбиха бардак в Златни пясъци

Разбиха бардак в Златни пясъци | StandartNews.com

В плейбойклуб „Калигула" вземали по 150 лева за сексуслуги на чужденци

При спецакция на полицията и под ръководството на Варненска районна прокуратура е разбит бардак в Златни пясъци. В плейбойклуб „ Калигула" се предлагали сексуслуги на чужденци в специални стаи към заведението. Полицаите хванали буквално на кълъп двама клиенти с наетите за целта платени жрици на любовта. За стандартен секс се заплащали по 150 лева на час, свидетелствали чужденците. Установено било, че 5 момичета са работили като проститутки в бара. Образувано е досъдебно производство срещу две лица, които са приемали отделни лица с цел да бъдат използвани за развратни действия - престъпление по член 159а във връзка с член 26 от Наказателния кодекс, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура.

Собственикът на плейбойклуб „Калигула" 41-годишният Д.Б. и барманката в заведението 22-годишната П.И., която е от Варна, са задържани за срок до 72 часа. Съдържателят не е от Варна, а момичето на бара, вероятно е помагало в сводничеството му като съучастничка.

Продължава работата по разследването. Събират се още доказателства срещу двамата задържани. Във вторник Варненската районна прокуратура ще поиска от районния съд спрямо собственика на „Калигула" и барманката да бъдат определени постоянни мерки „Задържане под стража".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай