Откриха мошеника на Софийския маратон вчера

Казва се боян Вачев и даже се хвали

Откриха мошеника на Софийския маратон вчера | StandartNews.com

С  огромна доза съдействие от социалните мрежи, бе открит човекът, сътворил грозния инцидент на старта на Софийския маратон вчера

Мъж със скрит стартов номер избута една от фаворитките за спечелване - Оливера Йевтич от Сърбия, с което тя приключи участието си още преди да е започнало.

Агресивният тип, който умишлено бе скрил номера, с който участва, се казва Боян Вачев. Кадрите от случката потвърждават категорично, че в действията му има умисъл, а бдителни потребители във "Фейсбук" почти моментално разкриха кое е лицето. 

За случката с Йевтич, която е абсолютна легенда на страната си и е участвала на шест Олимпиади, днес е сезиран министърът на вътрешните работи. Копие на писмото е изпратено и до министърът на младежта и спорта. 

След като е избутал Йевтич той е продължил участието си и е завършил в дисциплината 10 км. По-скандалното в случая е това, че сам се е похвалил за постижението в профила си в "Инстаграм", където качва резултата си и сам си прави комплимент за представянето.

Въпросният Вачев е фен на бягането, съдейки по информацията в социалните мрежи, които той побърза да заключи и да заличи съдържанието в профилите си, но бдителни граждани вече бяха запечатали нужни кадри.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай