Откриха кой заля със сярна киселина ясновидката Тони

Полицията в акция

Откриха кой заля със сярна киселина ясновидката Тони | StandartNews.com

Пловдивската полиция откри кой е залял с киселина ясновидката Тони. По информация от сигурни източници, са арестувани двама души, които са замесени в нападението, съобщава "Марица".

Припомняме, че маскиран нахлу в апартамента на гадателката на 14 март. Плиснал я със сярна киселина, след което избягал. Сигнал на тел. 112 подала жената, която полага грижи за Тони.

С дълбоки изгаряния по лицето, шията, по едната ръка и по единия крак е 52-годишната жена, която отскоро живее в квартал "Тракия" под наем.

Пловдивската полиция ангажира мощен ресурс за откриването на нападателя и усилията се увенчаха с успех.

Остава неясен мотивът за нападението. Очаква се да се изнесе и повече информация за арестуваните двама нападатели.

Конфликт с клиент, на когото е гледала, е основната версия, по която пловдивската полиция работи.  Вратата на апартамента била отворена, за да могат да влизат клиентите, тъй като Тони наскоро претърпяла инсулт и по тази причина била трудноподвижна.Съседи твърдят, че когато линейката я е откарала, тя е била все още адекватна.

Разследващи предполагат, че става дума за излъган клиент, защото Тони е предлагала всевъзможни услуги. Гадаела е на карти "Таро" и е обещавала благоприятен изход при тежки заболявания, зачеване на бездетни, намиране на партньор в живота, сполучливи бизнесначинания и отключване на късмета.

"Ако нещо не върви в живота ви, в работата или в любовта, ако се чувствате недобре и това ви измъчва, ще получите компетентна помощ, съвет и подкрепа от ясновидката Тони", гласи нейна реклама в интернет. Освен гледане на карти тя е предлагала и разчитане на съдбата с кристална топка. Правела ритуали за щастие и късмет, рекламира се и като контактьорка. Изработвала и специални талисмани, които е продавала. Те са били за късмет в бизнеса, за привличане на пари, любов и за защита на дома. По нейни обяснения талисманите се изработват от керемида, защото се приготвяла от пръст, а тя била жива.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай