Оставиха зад решетките шефката на бургаския бардак

Оставиха зад решетките шефката на бургаския бардак | StandartNews.com

Бургас. Шефката на най-оборотния бургаски бардак остава зад решетките, реши районният съд в морския град.

59 годишната сводница Станка Бодурова застана пред магистратите и поиска домашен арест. Адвокатката й изтъкна, че обвиняемата страда от високо кръвно и се грижи запълнолетната си дъщеря, която има тежка форма на шизофрения. Съдия Моника Яханаджиян обаче не се трогна и постанови Станка да остане в ареста за постоянно.

Срещу маман Бодурова има достатъчно събрани доказателства в досъдебната фаза и има реална опасност тя да се укрие, смята съда. От прокуратурата пък изнесоха данни, че Станка е въртяла публичния дом поне от три години. Тя е регистрирала и частна фирма, която се занимава с легален бизнес. Официалните й доходи са от кафене "Фонтана", което обвиняемата стопанисва. Дори и него обаче тя използвала като терен за запознанства на момичетата с клиенти.

Освен дъщеря, Станка има и син. Прокуратурата тепърва ще установява дали той е имал връзка с любовния бизнес на майка си.

Бургаската маман е обвинена по чл. 159 А за трафик на хора, който предвижда лишаване от свобода от 3 до 10 години и глоба от 10 000 до 20 000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай