Основна причина за смъртта на Алексей Петров! Кой я разкри

Какво каза топ адвокат за случая

Основна причина за смъртта на Алексей Петров! Кой я разкри | StandartNews.com

Някои неща се коренят дълбоко в миналото, това каза за Алексей Петров адвокатът и бивш служител на НСБОП Николай Петров. Според него поръчителят на убийството е мощна фигура, но не е ясно кое действие на Алексей Петров го е накарало да го извърши.

“Настъпваш интереси, не се знае срещу кого си”, коментира адвокатът в интервю в новините на Нова телевизия. Според него поръчителят на днешния атентат е същият, като на предишните.

Николай Петров каза, че не очаква разследването да стигне до поръчителите на убийството. Практиката е такава, че като заловят физическия извършител, прокуратурата и службите смятат, че това е достатъчно и не търсят поръчителите, коментира той.

По негово мнение извършителите на подобни атентати стават все по-добри в изпънението на задачите си.

“Алексей Петров се опитваше да развива застрахователния бизнес, както трябва да е - изсветлявайки го”, коментара адвокатът. Той допусна, че е възможно убийството да е заради бизнес интереси на конкуренти.

“Мутренските години не се връщат, защото не са си отивали”, коментира Николай Петров. На въпрос защо точно сега е извършено убийството на Алексей Петров, той отвърна:

“Сега му е дошло времето. Свалил е бдителността си”.

Има разчистване на сметки в средите на групировките, убийството не е изолиран случай, но не става въпрос и за война между тях, заяви адвокат Николай Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай