Няма край. Ново домашно насилие в София

По случая е образувано досъдебно производство

Няма край. Ново домашно насилие в София | StandartNews.com

СРП задържа мъж, причинил тежка телесна повреда на жена. Обвинението привлече към наказателна отговорност 40-годишен мъж, причинил нараняванията на пострадалата.

Обвиняемият ударил с ръка в областта на торса партньорката си, вследствие на което далакът ѝ бил отстранен. Деянието е извършено на 12 ноември в къща в столичния квартал „Христо Ботев“.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 3 до 15 години. Мъжът е осъждан многократно.

Предвид възможността той да извърши друго престъпление е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кочо
преди 5 месеца

Нямат край опитите да бъде въведена Истанбулската конвенция в разградената американска колония именувана България! И територията със затихващи функции да бъде превърната в Содом и Гомор преди окончателното и заличаване! Защо не пишете колко такива престъпления се извършват в държавите приели тази конвенция? Многократно повече на глава от населението в сравнение с тук! Но третополовата гавра с нормалните хора налагана от глобалния сатанистки елит трябва да възтържествува!

Откажи